Opblaaspaleis

Web design - SEO

Project overzicht

Het Opblaaspaleis is een relatief jonge onderneming. De onderneming had redelijk snel alle assets verzameld om operationeel te gaan in de springkussen en opblaaspoppen sector. Vervolg stap, een verbeterde online aanwezigheid in de vorm van een proffesionele webshop met een uniek webdesign.

Het Opblaaspaleis wilde een gebruiksvriendelijke website waar de bezoeker eenvoudig, snel en veilig een springkussen of opblaaspop kan huren. Doormiddel van het snelle CMS WordPress , de webshop plugin Woocommerce en een goede samenwerking heeft Opblaaspaleis nu een resultaatgerichte webshop.

Casus

Opblaaspaleis

Rollen

Webdesign
SEO
Webshop

Aanleiding

Opblaaspaleis is een jonge onderneming die graag via een webshop springkussens en opblaaspoppen wil verhuren.

Problemen bezoekerservaring

Een logische route door de website. Een duidelijke sales funnel. Opblaaspaleis had veel moeite met een aantal stappen in de de customer journey en zocht naar de juiste oplossing.

Saai ontwerp

Opblaaspaleis was op zoek naar een nieuw webdesign, die ten opzichte van de concurrentie in de springkussen sector een frisse en jonge uitstraling zou hebben.

Opblaaspaleis website

Resultaat

"Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat, de webshop is snel, veilig en sterk ingericht voor alle apparaten".
Het project met Opblaaspaleis was uniek en interessant. Als relatief jonge onderneming hadden zij zelf nog veel vraagstukken. Duidelijke communicatie, projectmatig werken en een sterke samenwerking is het fundament geweest voor een resultaatgerichte webshop, waar zowel Opblaaspaleis als Website Supplier trots op is.

Janieck

Webdesign

V-bod

Webdesign - SEO

Socotra

Webdesign - Social media