V-bod projectonder steuning

Web design - SEO

Professionele website V-bod

Project overzicht

V-bod is een organisatie die zich bezighoudt met projectondersteuning. Met de projecten die tegenwoordig steeds complexer worden wil V-bod een ondersteunende rol bieden in onder andere interim en ondersteunende diensten.

Voor de start van het project was V-bod op zoek naar een nieuw web design waarmee de website een stuk frisser, moderner maar ook vooral overzichtelijker zou worden. We hebben de website van V-Bod een nieuw ontwerp aangemeten en geoptimaliseerd om zo de afgesproken doelen te realiseren.

Casus

V-bod projectondersteuning

Rollen

Aanleiding

Voor V-bod was het alweer even een tijd geleden dat hun website was ontwikkeld. Niet alleen het verouderen van de website maar ook het verbeteren van de bezoekerservaring was een van de belangrijkere aanleidingen.

Modern web design

De vorige website van V-bod was een relatief eenvoudig website gemaakt in WPBakery. De nieuwe website is gemaakt in Elementor waarmee een compleet nieuw modern web design is ontwikkeld.

Verbeteren bezoekerservaring

V-bod beheerst meerdere disciplines betreft projectondersteuning. Om de bezoeker bij de juiste discipline te krijgen en uiteindelijk om te zetten naar een conversie gerichte bezoeker was een verbetering in de bezoekerservaring nodig.

Resultaat

Het complete traject omtrent de nieuwe website van V-bod was een interessante uitdaging. Allereerst is er een audit gedaan; wat gaat er nou precies fout op de huidige website? Op basis van deze informatie zijn we samen met V-bod om de tafel gegaan. Daar hebben we een aantal voorstellen laten zien met als uitgangspunt; het verbeteren van de gebruikerservaring.

Professionele website bouwer Hilversum

Verbeterde gebruikerservaring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus,

Snellere
website

De vorige website van V-bod was niet optimaal geoptimaliseerd waardoor gebruikers langer moesten wachten tot de website geladen was. De nieuwe website van V-bod is tot in de kleine puntjes geoptimaliseerd om zo de snelheid en tevens de SEO te verbeteren.

Janieck

Webdesign

Op maat gemaakte website Janieck

V-bod

Webdesign - SEO

Op maat gemaakte website Janieck

Socotra

Webdesign - Social media

Op maat gemaakte website Janieck

Zelf jouw online aanwezigheid verbeteren? Neem vrijblijvend contact op.

WS

Vandaag resultaat behalen.