GAME-MOTIVATION

Wij bundelen kennis & ervaring

Herkenbaar? Neem dan contact met ons op!

Previous slide
Next slide

GAme-Motivation

Onze missie & visie

In (mindere) samenwerkingen met elkaar is waar wij voor u het verschil in kunnen maken met onze brede expertises en ervaringen.

GAme-Motivation

Wie zijn wij?

Wij geloven in dat werkgeluk met plezier een belangrijke drijfveer is voor de productiviteit van teamleden en de bereidheid tot samenwerking. Dit door in onze dienstverlening oprecht en interactief aandacht te besteden aan juist de ‘mens’ als de spil in samenwerkingen vanuit perspectieven als Wij, Zij, Ik en Het.

Wij als dienstverlener willen organisaties helpen als business-partner voor op de lange termijn het ontwikkelen van individuen en teams door het inzetten van ‘Gamificatie’ en onze ‘tooling’ samen met onze gepassioneerde adviseurs, buddy’s, coaches of trainers.

Wij willen aan u een bijdrage leveren die gericht is op het bereiken van meer werkeffectiviteit en werkgeluk onder individuen en teams.

GAme-Motivation

Waar willen wij aan bijdrage?

Vernieuwing voor jong en oud door enerzijds aansluiting te creëren met de toekomstige generaties “digitale interesses” en anderzijds de oudere generaties te helpen met de transformatie naar het ‘digitaal werken’.

Daarbij opdrachtgevers helpen met het verbeteren van de groepsinteractie met een ‘spel-component’ voor (integraal werkende) teams met name in de aspecten kennis, kunde en communicatie.

GAme-Motivation

Hoe willen we dat doen?

Het ontwikkelen van individuen en teams met GAMIFICATION diensten of producten.

Leren en groeien met spel component (applicaties, technieken en methoden); ondersteuning AI met termijn.

Fysiek of op afstand mogelijk; feedback binnen team of van trainer daarmee Corona-proof; simulatie; leren door te doen.

GAme-Motivation

Kom in contact

In (mindere) samenwerkingen met elkaar is waar wij voor u het verschil in kunnen maken met onze brede expertises en ervaringen.

GAme-Motivation

Ontmoet de stuurgroep

GAMEMotivation het Sociaal Collectief en haar volgers:

Kees Braat

First owner of High Voltage Grid Service. Werkzaam als Operationeel contract manager bij TenneT TSO(Bouwleider).

Kom in contact

Yoeri Verburgh

Advies & Interim oplossingen | Bedreven in (complexe) uitdagingen op het snijpunt van mens, (project)organisatie en techniek | Bevlogen in leiderschap & integrale teamontwikkeling

Kom in contact

WS

Vandaag resultaat behalen.