Razendsnelle hosting

Werken aan jouw online succes.

Geen trage websites met goede hosting

27/4 support

Natuurlijk komt het wel eens voor dat jouw website problemen heeft. In deze situatie wil je dat dit zo snel mogelijk opgelost is en bezoekers weer snel en veilig jouw website kunnen bezoeken. Geen 9 tot 5 mentaliteit voor onze klanten en altijd bereikbaar.

Lage laadtijd

Een lage laadtijd van jouw website is ontzettend belangrijk. Wij optimaliseren de website compleet en zo blijven bezoekers eerder op jouw website.

Beveiligd met SSL

Een SSL beveiligde website, of te wel een versleutelde verbinding tussen twee computers. Essentieel bij het beschermen van jouw data en website. Benieuwd waarom SSL nog meer belangrijk is? Lees dan hier mee.

Inclusief WordPress

Wij gebruiken voor al onze websites het meest gebruikte CMS in de wereld, WordPress. Een betrouwbaar open source systeem, die gratis bij de hosting mee komt.

Siteground

De website zullen we onderbrengen bij een van de beste hosting partijen. Een titel die Siteground niet zomaar heeft gekregen. Door kwaliteit de hoogste prioriteit te geven en hierop niet te bezuinigen is Siteground de ideale host voor een professionele website.

Hosting

€100 ,-

Exclusief

Hosting + onderhoud

€500,-

Exclusief

Hosting + website + onderhoud

€1100,-

Exclusief

WS

Vandaag resultaat behalen.