Website onderhoud

Responsive websites | Online marketing | Social media | Website Optimalisatie | SEO

Goed onderhoud is minstens net zo belangrijk

Wanneer de website geheel naar wens is, wil je dit ook graag zo houden, om de website in de goede staat te houden waarin wij het zullen afleveren zullen bepaalde handelingen frequent moeten worden verricht om zo te zorgen voor een veilige website. Nadat wij de website hebben opgeleverd zullen wij de kwaliteit waarborgen door middel van ons onderhoudscontract. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een back-up van de website online staat, regelen wij dat de website altijd up-t0-date is betreft de veiligheid en zijn wij het gehele jaar bereikbaar voor vragen en hulp via de e-mail, telefoon en zelfs WhatsApp.

Onderhoudspakket

250,-
Per jaar
  • Website up-to-date
  • Maandelijkse back-ups
  • Razend snelle website
  • Beter gevonden in Google

Updaten website

WordPress is een ontzettend populair content management systeem, hierdoor is dit voor hackers ook een aantrekkelijkere plek. Het updaten van jouw website zorgt ervoor dat de zo genoemde hackers een veel kleinere kans hebben om binnen in jouw website te komen. Het updaten van onder andere de website is dus essentieel voor de veiligheid van de website.

Maandelijkse back-ups

Bij elke website is er een mogelijkheid dat er een fout zal opspelen en dat de website hierdoor offline gaat. Deze fout kan door verschillende manieren tot stand komen en heeft eigenlijk maar een daadkrachtige oplossingen, het installeren van een back-up. Wij maken maandelijks een back-up van de website en/of wanneer er grote aanpassingen worden verwerkt in de website. Op deze manier voorkomen we grote problemen zoals het langdurige offline blijven van de website.

Razend snelle website

Een snelle website is niet alleen belangrijk voor het behouden van de bezoekers op de website maar ook voor de zoekmachines. Wij zorgen dat de website een snelle laad tijd heeft waardoor bezoekers langer op de website zullen blijven en zoekmachines de website hoger zullen indexeren.