Op maat gemaakte website

Socotra Music

Op maat gemaakte website Socotra Music

Project overzicht

Socotra Music is een internationaal muziek label met een passie voor muziek en natuur. Als muziek label is op maat gemaakte website een sterke toevoeging aan het arsenaal.

Nieuwe releases, samenwerkingen met artiesten, uploaden van muziekwerken voor artiesten of het schakelen tussen platformen van Socotra Music en/of artiesten. De op maat gemaakte website van Socotra Music is een multifuntionele, crossmediale website geworden.

Casus

Socotra Music

Rollen

Aanleiding

Socotra Music is een muzieklabel dat recent is begonnen. Goed van start gaan met een nieuwe artiest, een toffe release en natuurlijk een website waar alle content geplaatst kan worden.

Modern web design

Socotra Music is een label dat zich voornamelijk richt op het genre 'chill' en 'lounge'. De website moest dan ook een hele minimalistische uitstraling krijgen maar toch erg waardevol kunnen zijn voor de gebruiker.

Toekomstgerichte website

De website bezit momenteel nog over relatief weinig content. In de nabije toekomst hoopt Socotra Music meer artiesten te kunnen tekenen en dus ook de website meer te kunnen vullen. Bij het ontwerpen van de website moest er dus rekening gehouden worden met toekomstgerichte doelen.

Resultaat

Professionele website

De website van Socotra Music is in onze ogen een geslaagd project geworden. De moderne uitstraling waar Socotra om vroeg is er gekomen in de vorm van een verticale scroll. Ook het kleurgebruik en lettertype van de website is afgestemd op de wensen van Socotra.

Juiste lettertype & kleurgebruik

"Voetballen is simpel maar simpel voetballen is moeilijk" Johan Cruijff. Hetzelfde geldt voor de website van Socotra Music. Natuurlijk hebben we het niet over voetbal maar over het maken van een minimalistische website. Door het juiste lettertype en kleurgebruik hebben we een website kunnen realiseren die minimalistisch oogt maar niet saai.

Op maat gemaakte mobiele website

Janieck

Webdesign

Op maat gemaakte website Janieck

V-bod

Webdesign - SEO

Professionele website V-bod

Opblaaspaleis

Webdesign - Social media

Professionele webshop Website Supplier

Zelf jouw online aanwezigheid verbeteren? Neem vrijblijvend contact op.

WS

Vandaag resultaat behalen.