Ons geheime ingedriënt

Een goede samenwerking begint bij duidelijke communicatie . Wij luisteren naar jullie verhaal en werken vanuit hier naar een oplossing.

Één gezamelijk doel
Uiteenlopende opdrachten, variatie aan oplossingen en langdurige samenwerkingen. Website Supplier is een jong en ambitieus webdesign bureau dat zich op meerdere vlakken wil onderscheiden. Naast een goed functionerende website met als oogmerk het behalen van verschillende doelstellingen, is in onze ogen een goede samenwerking tijdens het traject het geheime ingrediënt voor een optimaal resultaat. Ons uiteindelijke doel is om aan het einde van het traject twee tevreden partijen te hebben, en één geweldige website.
Kennismaking
Wij verdelen het traject in drie verschillende fases. Allereerst beginnen we met een kennismaking, hier luisteren we naar jullie verhaal, wensen en doelen, om zo beter inzicht te krijgen in de situatie. Daaropvolgend bespreken we de best mogelijke oplossingen om deze doelen en wensen te behalen.
Concept
Wanneer de wensen en doelen duidelijk zijn, beginnen wij aan een concept versie. Een kleine impressie van wat wij voor ogen hebben betreft de website. Na één dag zullen wij het concept aan jullie laten zien met een uitgebreide toelichting wat en waarom het juist 'zo' gedaan is. In deze fase van het traject willen we ervoor zorgen dat beide partijen op één lijn zitten.
Ontwikkeling
Na de korte 'pitch' in de conceptfase wijzen alle neuzen dezelfde richting op en kunnen wij hard aan de slag met het ontwikkelingen van de website. Om zo transparant mogelijk te werken delen wij onze werkplek met jullie zodat er altijd 'live' mee gekeken kan worden naar de ontwikkeling van de website. Dit is een belangrijk onderdeel van het traject om continue op dezelfde lijn te blijven.
Opleveringen
Wij zijn bijna klaar met het ontwikkelen van de website, we hebben tijdens het traject een aantal keer de website laten zien of doorgenomen om niet voor grote verrassingen te staan aan het einde van het traject. Pas wanneer de website volledig naar wens is en beide partijen tevreden zijn, leveren wij de website op.

Onze samenwerkingen

AUTEUR JAN HENDRIK

━━
━━━━