Over ons

Eerst luisteren dan actie.

Bij Website Supplier maken we moderne resultaatgerichte websites, die wel resultaat leveren. Elk met een uniek design die past bij de huisstijl van jouw onderneming. Wij richten de websites SEO vriendelijk in om zo goed mogelijk vindbaar te zijn in zoekmachines. De website is responsive ingericht voor alle apparaten en voor iedereen gebruiksvriendelijk.

Onze werkwijze.

Uiteenlopende opdrachten, variatie aan oplossingen en langdurige samenwerkingen. Website Supplier is een jong en ambitieus webdesign bureau dat zich op meerdere vlakken wil onderscheiden. Naast een goed functionerende website met als oogmerk het behalen van verschillende doelstellingen, is in onze ogen een goede samenwerking tijdens het traject het geheime ingrediënt voor een optimaal resultaat. Ons uiteindelijke doel is om aan het einde van het traject twee tevreden partijen te hebben, en één geweldige website.

Eerst luisteren dan actie.

Wij verdelen het traject in drie verschillende fases. Allereerst beginnen we met een kennismaking, hier luisteren we naar jullie verhaal, wensen en doelen, om zo beter inzicht te krijgen in de situatie. Daaropvolgend bespreken we de best mogelijke oplossingen om deze doelen en wensen te behalen.

Eerst luisteren dan actie.

Wanneer de wensen en doelen duidelijk zijn, beginnen wij aan een concept versie. Een kleine impressie van wat wij voor ogen hebben betreft de website. Na één dag zullen wij het concept aan jullie laten zien met een uitgebreide toelichting wat en waarom het juist 'zo' gedaan is. In deze fase van het traject willen we ervoor zorgen dat beide partijen op één lijn zitten.

Eerst luisteren dan actie.

Na de korte 'pitch' in de conceptfase wijzen alle neuzen dezelfde richting op en kunnen wij hard aan de slag met het ontwikkelingen van de website. Om zo transparant mogelijk te werken delen wij onze werkplek met jullie zodat er altijd 'live' mee gekeken kan worden naar de ontwikkeling van de website. Dit is een belangrijk onderdeel van het traject om continue op dezelfde lijn te blijven. ​

Eerst luisteren dan actie.

Wij zijn bijna klaar met het ontwikkelen van de website, we hebben tijdens het traject een aantal keer de website laten zien of doorgenomen om niet voor grote verrassingen te staan aan het einde van het traject. Pas wanneer de website volledig naar wens is en beide partijen tevreden zijn, leveren wij de website op.

Wij kijken eerst goed naar wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn

SLEUTEL
TOT
SUCCES

Resultaatgerichte websites

Resultaatgerichte website

Websites

De sleutel tot online succes is een resultaatgerichte website. De website moet afgesteld worden op de wensen van de bezoekers van jouw onderneming.

E-commerce webshops
Hogere conversie voor jouw webshop

Webshops

Bezoekers bezoeken en vergelijken tal van webshops, daarom is een duidelijke navigatiestructuur is ontzettend belangrijk. Bereik jouw klanten en werk aan een hogere conversie.

Goed gevonden worden
Meer bezoekers op jouw website

Zoekmachine optimalisatie

Goed gevonden worden in zoekmachines is cruciaal voor de meeste websites. Jouw website kan nog zo goed zijn, maar wanneer bezoekers jouw website niet kunnen vinden. Neemt de kracht van de website af.