Onze samenwerkingen

Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerkingen met onze klanten en de resultaten die wij voor hen hebben opgeleverd.

Onze samenwerkingen

Een samenwerking aangaan is voor ons meer dan eenmalig een website opleveren. Naast een  website die geoptimalseerd is om jouw doelen te behalen, streven wij ook naar een goede langdurige samenwerking.

Complete website

450,-
 • Website geheel naar wens
 • Transparant traject
 • Ook voor tablet en mobiel
 • Goed ingericht voor Zoekmachines
 • Unieke vormgeving
 • Snel & veilig

ARTIEST JANIECK

━━
━━━━

Janieck

Janieck is een sing-and song writer en had voor de ontwikkeling van zijn carriere onder andere een website nodig waar hij zijn muziekwerken en content kon delen. Wij hebben bij Website Supplier een website ontwikkeld voor hem die precies aansluit op zijn doelen. Het primaire doel van de website was om zijn luisteraars en eventuele geïnteresseerde partijen te informeren over wie Janieck is, wat hij doet en natuurlijk het belangrijkst het delen van zijn muziek!

In samenwerking met Janieck zelf hebben we de website ingericht op zijn persoonlijkheid en wat hij graag wil uitstralen, met als resultaat “een hele toffe website”.

Purple Eye

Purple Eye Entertainment is een managementbureau voor artiesten, auteurs en producers. De website van Purple Eye was al enige tijd niet meer naar om gekeken en had daardoor niet dezelfde uitstraling als het bedrijf zou willen voorkomen. Wij hebben bij Website Supplier, Purple Eye weer het digitale jasje gegeven dat het nodig had.

Een goed functionerende website voor alle devices, een punt dat in de huidige tijd niet meer kan ontbreken.

PURPLE EYE

━━
━━━━

JAN HENDRIK

━━
━━━━

Jan Hendrik

Auteur, regisseur, scenarist en storyteller. Beroepen waar creativiteit een essentieel aspect is en dan kan een half functionerende website met gebrek aan creatief vormgeven natuurlijk geen onderdeel van uit maken. Samen met Jan Hendrik hebben wij een website gemaakt die in staat was zijn doelen te behalen. Naast een strak design en een goed functionerende website hebben we bij dit project ook iets meer rekening moeten hadden met acquisitie om de doelstellingen te behalen.

Tijdens dit eerste gesprek kijken we samen door de ogen van de eindklant om zo de daadwerkelijke doelen van de website te bepalen. Tijdens dit eerste gesprek kijken we samen door de ogen van de eindklant om zo de daadwerkelijke doelen van de website te bepalen.

Darucci

Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en snel kunnen handelen. In een digitaal tijdperk moeten ook de “offline ondernemingen” mee. Darucci had de wens om zich online beter te profileren om meer bereik te krijgen. Eenvoudig en gemakkelijk de prijzen en de contactgegevens vinden dat is wat er gevraagd werd door Darucci.

PURPLE EYE

━━
━━━━

Laat nu jouw website ontwikkelen

Graag nemen wij contact op met jou op te bespreken wat jouw wensen en doelen zijn op digitaal niveau. Zie hieronder een aantal voorbeelden van showcase websites, zit er niks tussen wat jou bevalt? Dan praten we verder tot we een perfect design gevonden hebben.

Complete website

450,-
 • Website geheel naar wens
 • Transparant traject
 • Ook voor tablet en mobiel
 • Goed ingericht voor Zoekmachines
 • Unieke vormgeving
 • Snel & veilig
Sushi restaurant
Smoothiebar
Zakelijk
Fitness
Webshop
Barbier
Band/Artiest
Hotel/Overnachting
Honden Salon
Bakker
Video editor
Yoga
Tattoo
Spa & wellness
Pizzaria