Website laten bouwen in Hilversum

Professionele website Hilversum

Website bouwer Hilversum

Verschillende website pakketten

Wij bieden verschillende website pakketten aan omdat alle projecten uniek zijn. Met onze basis, uitgebreid en op maat pakketten proberen we zelf zo flexibel mogelijk te zijn. Het basis pakket is een ideaal pakket voor een startende ondernemer, blijkt het dat het pakket toch niet geschikt is en moet de website verder uitgebreid worden? Nou dan veranderen we heel flexibel van pakket. Hele specifieke wensen aan de website hangen? Dan is het op maat pakket perfect. Met een lekkere bak koffie rond de tafel of via Skype nemen we precies jouw wensen door. Wij laten dan direct weten waar je aan toe bent.

Uniek webdesign

Een uniek webdesign is een garantie bij elk project. Geen enkel project of bedrijf is hetzelfde dus een website zou dat ook niet moeten zijn. Mooie elementen op een andere website gezien? Natuurlijk kunnen die wel in de nieuwe website worden gevoegd, het wiel hoeven we niet opnieuw uit te vinden. We passen het wel op een unieke wijze aan.

Jouw website goed gevonden in zoekmachines

Een van de belangrijkste taken van een website kan zijn; goed gevonden worden in zoekmachines. Wij zorgen er altijd voor dat de website meer dan goed is ingericht voor zoekmachines zoals Google. Zo houdt Google bijvoorbeeld rekening met jouw 'website score', deze score wordt gebasseerd op onder andere snelheid, hoe goed jouw website gebouwd is en tal van andere regels. Als website bouwer zijn wij goed op de hoogte van de regels en brengen wij jouw website hoger in zoekmachines.

Professionele website

Professionele website? Wat betekent dat nou eigenlijk? Een professionele website is onze ogen een die afgestemd is op jouw bedrijfs- persoonlijke doelen. Ee resultaatgerichte website die een verrijking is voor jouw onderneming.

Basis

€990 ,-

Exclusief

Professionele website V-bod

Uitgebreid

€1250 ,-

Exclusief

Op maat gemaakte website Janieck

Maximaal

Op aanvraag

Op maat gemaakte website Socotra Music

WS

Vandaag resultaat behalen.